Az egészséges, szép bőrért!

Kedves Látogatónk!

Tisztelettel köszöntöm a G1 Bőrgyógyászat kapujában!

A G1 Intézet megalakulásakor a női egészség megőrzését tűzte zászlajára. A G1 Bőrgyógyászat megnyílásával új szalagot avattunk, amin „Az egészséges, szép bőrért” felirat áll. Az új szolgáltatásainkat a család minden tagjának kínáljuk, az akár még éppen csak megszületett legfiatalabb nemzedéktől egészen a nagyszülőkig, nőknek és férfiaknak egyaránt.

Jelentősen bővült hát a G1 Intézet, egy olyan új részleggel, ami képes sokkal hatékonyabban segíteni a meglévő profilt.
Ennél azonban talán fontosabb az, hogy új, önálló szolgáltatásokat nyújt, mégpedig teljeskörűen: a bőrgyógyászati szakma minden főágát képviselve.

Az új részleg a G1 Intézet már megszokottan kényelmes, otthonosan nyugodt környezetében működik.
Támaszkodik mindarra a több évtizedes szakmai tapasztalatra, labordiagnosztikai alapra, ami a bőrgyógyászati részleg kiváló szakemberei számára is biztos, magas szakmai színvonalú hátteret biztosít.

Meggyőződéssel ajánlom bőrgyógyász kollégáimat. Szakmai múltjuk, jelentős tapasztalatuk mellett betegközpontú szemléletmódjuk és tudományos szakmaszeretetük kiemelkedő. A bőrgyógyászat rohamos fejlődésével lépést tarva, a legmodernebb kezelési eljárások bevetésével kívánjuk elérni – legyen szó valamelyik krónikus bőrbetegségről, vagy akár esztétikai-kozmetológiai beavatkozásról –, hogy az Ön bőre egészségesebb, szebb, fiatalosabb legyen.

Kérem, tegyen néhány lépést honlapunkon, és éljen a lehetőségekkel, amiket Önnek kínálunk!

Üdvözlettel:

Prof. Dr. Holló Péter
egyetemi tanár, bőr-, nemigyógyász, kozmetológus, klinikai onkológus,
a G1 Intézet Bőrgyógyászat részlegének vezetője

Sütiket használunk látogatóink érdeklődésének megismerésére és kényelmük növelésére.