Az egészséges, szép bőrért!

Elöljáróban összefoglalva tevékenységünk körét: minden, ami bőrgyógyászat.
Részlegünket olyan szakorvosokból „építettük fel”, akik önmagukban is több szakterületet képviselnek. Összességében bármilyen bőrgyógyászati feladatra felkészültek vagyunk mind tudományos ismeretekben és gyakorlatban, mind laboratóriumi és eszköz-hátterünkben.
Az általunk végzett ellátások és szolgáltatások köre még szélesebbé válik Intézetünk más szakterületet művelő szakembereivel együttműködve.

Napjainkban a bőrt a külvilág felől érő hatások lényegesen megváltoztak, ennek következtében lényegesen megnőtt a bőrbetegségek gyakorisága. Ugyanakkor a belső szerveket érintő betegségek is igen gyakran bőrtüneteket okozhatnak. A bőrön – akár külső hatásra, akár belső betegség következtében – kialakuló tüneteket idejekorán felismerve lényegesen javul a betegség hatásos kezelésének esélye. A G1 Intézet már ismert prevenciós szemléletét ezért a bőrgyógyászat terén is előtérbe kívánjuk helyezni.

A G1 Intézet már meglévő részlegeivel együttműködve olyan bőrgyógyászati centrumot hoztunk létre, ahol a szakma minden területét a lehető legnagyobb felkészültséggel tudjuk ellátni. A G1 Intézet eddigi és jövendőbeli páciensei részére a szép, fiatalos bőr és haj megőrzésére, helyreállítására a bőrgyógyászati kozmetológia tudományosan kifejlesztett, legújabb és bevált módszereit, eszközeit alkalmazzuk.

A bőrön kialakuló fertőzések, a szexuális úton terjedő megbetegedések szűréséhez és diagnosztikájához egyedülálló lehetőséget nyújt a G1 Intézet mikrobiológiai és gomba diagnosztikai laboratóriuma. A helyben működő kémiai laboratórium, a modern ultrahang-géppark és a specialista szakember-gárda pedig a bőrtünetek hátterében meghúzódó egyéb belszervi betegségek gyors és hatásos feltérképezését könnyíti meg a rutinvizsgálatoktól a speciális hormonvizsgálatokig. A laboratóriumi szakemberek (kémikus, biológus, orvos-mikrobiológus, laboratóriumi szakorvos stb.) mellett nőgyógyász, urológus, endokrinológus, radiológus, farmakológus stb. szakorvosok révén tudjuk szinte bármilyen probléma megoldását rövid idő alatt és nagy biztonsággal megtalálni.

A részlegünkben elérhető megelőző lehetőségekről, az ellátott betegségek köréről, a szépülésért nyújtott kezelések kínálatáról, kérjük tájékozódjon – folyamatosan bővülő – honlapunk Megoldásaink részében! Ne feledje azonban, hogy egy honlap keretei között nem említhettünk meg mindent!
Bármilyen bőrgyógyászati problémája, igénye merül fel, ne habozzon felvenni a kapcsolatot munkatársainkkal!

Sütiket használunk látogatóink érdeklődésének megismerésére és kényelmük növelésére.