Az egészséges, szép bőrért!

Körömgomba lézeres kezelése

A körömgomba kezelése komoly kihívást jelent a bőrgyógyászok számára – mind a mai napig. Különösen azon betegeknél, akiknek a lábkörmei érintettek, vagy valamilyen okból nem kaphatják (vagy ellenzik) a szájon át alkalmazott gyógyszeres kezelést.

Nekik jelent megoldást a körömgomba új lézeres kezelése, amely a páciensek mintegy 80%-ánál eredményez szignifikáns javulást.

Mivel a gombás fertőzésekre hajlamosít számos egyéb betegség – például a cukorbetegség, immun betegségek –, sokan az érintettek közül nem szedhetnek szájon át alkalmazott gomba ellenes szereket. Mások ódzkodnak az elhúzódó gyógyszeres kezeléstől, félve annak lehetséges mellékhatásaitól. Pedig a lábköröm gomba a helyi, kenőcsös kezelésektől nem múlik el, kizárólag gyógyszeres terápiával van esély a teljes gyógyulásra. 

Az érintett körmöket speciális NdYag lézerrel pásztázva kezeljük. A lézer fény a körömbe hatolva ott elpusztítja a kórokozókat. A kezelés enyhe melegség érzéssel jár a kezelt területen. Ezt követően a páciens mindennapi életét folytathatja, semmilyen utókezelés, kötözés nem szükséges, lábadozási idő nincs. A köröm lenövéséhez 6-9 hónapra van szükség.

A terápia 4-6 kezelésből áll, melyeket 1-2 hetente javaslunk elvégezni. Egy-egy alkalom csupán néhány percet vesz igénybe. Szükség esetén pedig ismételhető a kezeléssorozat.

Sütiket használunk látogatóink érdeklődésének megismerésére és kényelmük növelésére.