Az egészséges, szép bőrért!

Hajdiagnosztikai vizsgálatok

Hajdiagnosztikai vizsgálatok

A szakszerű kivizsgálás alapfeltétele a gyors gyógyításnak, a jobb eredmények elérésének. A hajhullás, hajritkulás és a hajas fejbőr betegségei, a kellemetlen tünetek csak ez után szűntethetők meg hatékonyan.

A fejbőr vizsgálatát, mintavételét felkészült bőrgyógyász és kozmetológus szakorvosaink végzik.
A bakterológiai, mikológiai és egyéb mikrobiológiai minta biztonságos, gyors feldolgozását helyi laborunk biztosítja.

Hajhullás, hajbetegség gyanúja esetén először videodermatoscopos hajvizsgálatot végzünk: a hajas fejbőr és a hajhagymák környékét nagy felbontású digitális kamerával vizsgáljuk, láthatóvá téve számos, egyébként nehezen vizsgálható részletet a hajszálakon, a szőrtüszőkben és a köztes bőrterületen.

Amennyiben a videodermatoscopos eredmény alapján szükséges, a haj vizsgálatára további vizsgálat végezhető: ilyen esetben a tudományosan legelfogadottabb módszert alkalmazzuk, trichogramot készítünk.
Erről részletes leírást itt talál: Trichológiai vizsgálat

A szervezet más területeit is vizsgáljuk szükség esetén, mivel a bajok hátterében sok esetben belső szerveink kóros folyamatai állnak.
A helyi laboratóriumban elvégezzük a rutin és speciális vérvizsgálatokat, nyomelemszint méréseket.

A kórelőzmény, a klinikai kép, a mintavétel során szerzett tapasztalatok, a laboratóriumi vérvizsgálatok, valamint az egyéb kivizsgálási eredmények figyelembevételével együtt értékelve állítjuk fel a diagnózist és kezdhetjük meg az adekvát terápiát.

Sütiket használunk látogatóink érdeklődésének megismerésére és kényelmük növelésére.