Az egészséges, szép bőrért!

Ránctalanítás lézerrel

Szemkörnyék ránctalanítása lézerrel

A Fotona Smooth Eye® kezelés a szemkörnyék és a szemhéjak bőrét feszesíti, a szem körüli ráncokat, szarkalábakat képes csökkenteni igen hatékonyan, gyors, mégis tartós hatással. A bőr saját kollagén rostjainak összehúzódását, újrarendeződését és -termelődését stimulálja. Az Er:YAG lézer precízen irányított, intenzív felszíni hőhatásán alapul, vágás nélküli, fájdalommentes eljárás.

Profhilo® – Hialuronsavas kezelés

Profhilo® – Hialuronsavas kezelés

A Profhilo® a jelenleg elérhető legmagasabb koncentrációjú hialuronsav, melyet elsősorban az arc feszesítésére, tartós hidratálására használunk. Stabilitását a hővel történő keresztkötés adja, és egyben a tisztaságát is ez eredményezi.

A bőrbe töltése biztonságos, és néhány perc alatt elvégezhető eljárás.

Intim bőr fiatalítás, halványítás

Intim bőr fiatalítás, halványítás

A szexuális életminőség nagymértékben függ attól, hogy a párok tagjai mennyire elégedettek önmagukkal és egymással. Intim szépségükkel is egyre többen törődnek. Ennek megfelelve új eljárások fejlődtek ki kifejezetten a takart testtájak esztétikai kezeléseire. Többet már a G1 Intézetben is eredményesen alkalmazunk. Ismerje meg ezeket!

Arcfiatalítás lézerrel

Arcfiatalítás lézerrel

A Fotona 4D® négy-az-egyben arcfiatalító eljárás korszerű, fájdalom- és vágásmentes lézeres face lifting kezelés, nem műtéti beavatkozás. Az orvosi lézer biztonságával, precizitásával és szinte azonnali hatásával az Ön arcbőrét fiatalítja meg, különös figyelmet fordítva a száj sarkai és az orr között két oldalt húzódó mély ráncra. A kezelés-sorozat után az Ön arcbőre újra feszes és bársonyos lesz, amiért meg sem kell szenvednie! A kezelések során Ön nem érez fájdalmat, és semmilyen idegen anyag nem kerül a szervezetébe. A titok: a finoman beállított orvosi lézer összehúzza és újratermelődésre készteti a kötőszövetek feszességéért felelős kollagén rostokat, így rövid és hosszú távú hatást egyaránt elér.

Ránctalanítás lézerrel

Ránctalanítás lézerrel

A Fotona TwinLight® lézeres ránctalanító kezelésünkkel az Ön arca visszafiatalodik örökifjú lelkéhez! Fájdalom és vágás nélkül, egyetlen kezelési alkalom során, 3 lépésben. 

Miben rejlik a TwinLight® ránctalanítás forradalmi újdonsága? Egyrészt, a legmodernebb orvosi lézer-technológia lehetővé teszi a hajszálpontos célzást, így kizárólag a hibákat kezeljük az Ön arcbőrén, a körülötte lévő egészséges bőrt érintetlenül hagyjuk. Másrészt, a TwinLight® ránctalanítás során kétféle lézersugarat használunk. Mindkettőnek megvan a maga szerepe a tökéletes, hosszan tartó ránctalanító hatás elérésében. Harmadrészt, több különböző eljárást kombinálva, 3 lépésben újítjuk meg a bőrfelszínt és a mélyebb rétegeket egyaránt.

A Fotona TwinLight® lézeres ránctalanító kezelés hatékonyságát klinikai kutatások egész sora bizonyítja.

Arcfeszesítés lézerrel

Ráncmegelőzés és arcfeszesítés lézerrel

A ráncok képződése megelőzhető. A Fotona TwinLight® anti aging eljárása a bőr feszességét megőrzi, öregedési folyamatát féken tartja – a kollagén állomány és a hámréteg megújításával. Ehhez évenként csupán egyetlen kezelés szükséges. Sokkal hatékonyabb a ráncok ellen, mint a már kialakult ráncok kezelése.

A Fotona TwinLight® orvosi lézer szakaszos megújító technológiája precízen a kívánt hibákat célozza meg a bőrön, érintetlenül hagyja a környező egészséges szöveteket – ellentétben a hagyományos, kevésbé koncentrált bőrmegújító kezelésekkel. A kétféle lézer hője a kollagén állományt megújítja, és egyaránt serkenti az új kollagén képződését is a bőr mélyebb irha rétegében, a kezelt terület körüli egészséges bőrben és a felszínen – gyorsítva és kiterjesztve a megújulás folyamatát.

Volite – Visszaadja bőre ragyogását

Volite – Visszaadja bőre ragyogását

Bőrünk tónusvesztetté, töredezetté válik, felszíni ráncok jelennek meg rajta, amikor veszít víztartalmából. A bőr sejtjeiben a hyaluronsav az egyik vízmegkötő anyag. Mennyisége – természetes módon – csökken az életkor előre haladtával, így kívülről szükséges pótolnunk.

 A Volite anti-aging kezelés tartósan, 6-9 hónapra visszaállítja a bőr megfelelő víztartalmát, fiatalosan rugalmassá, feszesebbé teszi. Már egyetlen kezelés is hidratálja, üdíti a bőrt, kisimítja a felszínes ráncokat.

Savas hámlasztás

A peeling-ként is ismert hámlasztó kúra a bőr sok felületi problémájára ad hosszan tartó megoldást. Egyszerű, gyors, költséghatékony eljárás a bőrfelszín bársonyossá, fiatalossá tételére, de felszíni ráncok és foltok, sőt aknés és mitesszeres bőr kezelésére is gyakran alkalmazott módszer.
Az igazán hatékony és biztonságos kezeléseket csak kozmetológus szakorvosaink speciális tudása, és az orvosi használatra kifejlesztett ható- és segédanyagok teszik lehetővé.

IPL kezelések

Ki ne szeretné, ha bőre ismét fiatalosan tündökölne, feszes lenne és ránctalan?
Hányan kívánják, hogy szőrszálaik ne lennének többé!
Sokan vágynak pigmentfoltok, pattanások, hegek, csúnyácska érelváltozások eltűnésére is.
A kíméletes, mégis hatásos IPL technológia egyszerűen, biztonságosan alkalmazható e célok elérésére.

Sajátvér szérum kezelés

A bőrben – öregedése során – lecsökken a rugalmas rostok mennyisége, romlik a bőr hidratáltsága, ezért szárazzá, petyhüdtté válik. A G1 Intézet Bőrgyógyászaton ez ellen a világon elérhető egyik legmodernebb esztétikai eljárást is alkalmazzuk: ez a saját szérum biostimulációs kezelés.

Kollagénindukciós terápia – dermaroller kezelés

Bőrünk rugalmasságáért első sorban a kollagén a felelős, mely a bőr kötőszöveteinek 70%-át alkotja. Egy ügyes kis szerkezettel, a dermarollerrel (újra)termelődése hatásosan serkenthető. Nagy segítséget nyújt pattanások, hegek, ráncok, foltok, striák kezelésében és bőrfiatalításban egyaránt.

Sütiket használunk látogatóink érdeklődésének megismerésére és kényelmük növelésére.