Az egészséges, szép bőrért!

Pattanás- és hegkezelés lézerrel

Aknék és hegek eltüntetése lézerrel

Arcbőrünk hibáit még csak eltakarni sem tudjuk, így mindent megpróbálunk, hogy megszabaduljunk tőlük – és a velük járó szorongástól, önbizalomhiánytól.
Nagy kihívás – volt eddig – az akné, a pattanások után visszamaradó csúf hegek eltűntetése. A Fotona TwinLight® forradalmi orvosi lézeres kezelése végre valódi és tartósan hatásos megoldás hozzáértő szakorvosaink kezében. A pontosan beállított orvosi lézer energiája a bőr mélyébe hatol és a megnagyobbodott, gyulladt faggyúmirigyben nyelődik el. Eközben a bőrfelületet sem sérti meg, és megkíméli a környező ép kötőszövetet is. A kezelés után a mirigy egy-két napon belül elhal, a gyulladás megszűnik, az arc újra sima, a bőr ép, hegmentes lesz.

A Fotona TwinLight® technológiával megelőzhető a hegek kialakulása, de a már meglévők is eltűntethetőek.

Seprűvéna kezelése lézerrel

Seprűvéna eltűntetés lézerrel

A Fotona orvosi lézer eljárása az eltűntetni kívánt hajszálereket elzárja, amik aztán természetes úton felszívódnak. Így az Ön lába néhány hét után újra régi fényében, sima bőrrel pompázhat.
A G1 Intézet szakorvosai a lézersugár irányát és energiáját nagyon precízen szabályozzák, az kizárólag az eltűntetni kívánt hajszálerekre hat. 

A pókvénának, seprűvénának is nevezett hálózatos visszeresség (Reticularis varicositas betegség) csúfíthatja a lábat akár már fiatal kortól kezve is, de az idő előrehaladtával nő, terjed, egyre kellemetlenebb látványt nyújt. Komolyabb problémákat is jelezhet, érdemes hát időben komolyan venni és hatékony eljárással kezelni!

Seprűvéna injekciós kezelése

Seprűvéna injekciós kezelése

Nem fáj, de nem szép.

A seprűvéna nagy gond „viselőjének”. Szerencse, hogy eltűntethető...

Tetoválás lézeres eltávolítása

Tatoo eltűntetése végre hatékonyan, kíméletesen, biztonságosan!
Tetoválás készítése hatalmas divat napjainkban, sokakat díszít a bőrbe rajzolt ábra, smink.
A mélyen bevitt festék azonban végleges, egész életükben ott lesz. A rajzolatok nem követik a legújabb divatokat, viszont testükkel együtt változnak – hízással, fogyással – rendszerint hátrányukra.

Van biztonságos megoldásunk azoknak, akik e „viselettől” megszabadulnának akár elcsúnyult, kínossá vált vagy csak megunták. 
A G1 Intézetben a lézeres tetoválás eltávolítást kozmetológus szakorvos végzi.

Tartós szőrtelenítés - kíméletesen

Tartós szőrtelenítés - kíméletesen

Túl a hagyományos IPL korlátain.

Az új IPL–SHR eljárással a G1 Bőrgyógyaszaton a kezelés fájdalommentes, biztonságosabb, hatásosabb, rövidebb – és már nyáron is végezhető!

Pattanás, akné, mitesszer kezelése

A pattanásosság nem csupán a tinédzserek problémája. Bizonyos formái fiatal vagy későbbi felnőtt korban is megjelenhetnek.
Nagy gondot okozhatnak a maradványtünetek, elsősorban a visszamaradó hegek is.
Szerencsére ma már speciális eszközök és eljárások is rendelkezésünkre állnak e gondok enyhítésére, megszűntetésére.

Anyajegy, bőrkinövés, szemölcs eltávolítása

Megszabadulna a bőrén kellemetlenkedő folttól, kinövéstől?
Az Önt zavaró anyajegyeket, bőrkinövéseket kérésére szakszerűen eltávolítják bőrgyógyász, kozmetológus szakorvosaink. Ennek módját mindig egyedileg határozzák meg, hiszen rengeteg fajta folt, kinövés válhat kellemetlenné, és sokféle bőrtípus létezik. Nem beszélve arról, hogy pl. az arc kezelése különleges figyelmet és eljárásokat tehet szükségessé.
Sokféle módszert választhatnak szakembereink az ecseteléstől a fagyasztáson, leégetésen, lézeren, shave-en stb. át a sebészeti beavatkozásig.

Sütiket használunk látogatóink érdeklődésének megismerésére és kényelmük növelésére.