Az egészséges, szép bőrért!

Pattanás, akné, mitesszer kezelése

A pattanásosság nem csupán a tinédzserek problémája. Bizonyos formái fiatal vagy későbbi felnőtt korban is megjelenhetnek.
Nagy gondot okozhatnak a maradványtünetek, elsősorban a visszamaradó hegek is.
Szerencsére ma már speciális eszközök és eljárások is rendelkezésünkre állnak e gondok enyhítésére, megszűntetésére.

Komplex kezelési programunkban megoldásokat nyújtunk az első mitesszer, pattanás „ápolásától” a hegek (maradványtünetek) hatékony kezeléséig.
Bőrgyógyász, kozmetológus orvosaink szaktudásukkal, intézetünk modern eszközeivel igen felkészült e téren.

Nem kell részletezni, hogy mennyire súlyos pszichés problémát jelent a beilleszkedésben annak, akinek feltűnőek a tünetei.
Ezért feltétlenül szükséges az ilyen problémák minél előbbi hatásos kezelése.

Enyhe esetben bőrgyógyász orvos által receptre írható helyi szerekkel – oldatokkal, krémekkel – kitűnően kezelhető a probléma. Számos ilyen gyógyszer elérhető ma, különböző hatóanyagokkal.
A legsúlyosabb komplikált esetekben a bőrgyógyászok gyógyszeres kezelést javasolnak. A ma elérhető gyógyszerekkel a legsúlyosabb pattanásosság is eredményesen kezelhető, és csökkenthetők az aktív pattanásos tünetek elmúlása után visszamaradó maradványtünetek, a hegek is.

Ezen problémák további kezelésére több módszer is rendelkezésünkre áll. A heges területek kitűnősen javíthatók kollagénindukciós terápiával. A dermaroller kezelés már 2 alkalom után lényegesen csökkenti a hegesedést. Hámlasztásos kezeléssel kombinálva a heges bőrterület még simábbá, egyenletesebbé válik. A tágult pórusok is összehúzódnak. A hámlasztás kitűnő a letokolódott mitesszerek megszűntetésére is.

IPL kezelésnek külön pattanásosság elleni beállításaival már az aktív pattanások is hatásosan kezelhetők. Később a mély kötőszöveti rostok regenerációjának serkentésével a pattanás utáni hegek kezelésében is kitűnő lehetőség.

Forduljon kozmetológus szakorvosainkhoz mielőbb a gyorsabb megoldás érdekében!

Sütiket használunk látogatóink érdeklődésének megismerésére és kényelmük növelésére.