Az egészséges, szép bőrért!

Tartós szőrtelenítés - kíméletesen

Tartós szőrtelenítés - kíméletesen

Túl a hagyományos IPL korlátain.

Az új IPL–SHR eljárással a G1 Bőrgyógyaszaton a kezelés fájdalommentes, biztonságosabb, hatásosabb, rövidebb – és már nyáron is végezhető!

Az IPL (intenzív villanó fény) eljárás a szőrtüszőkre mér célzott csapást.
(Szelektív termolízissel képes célzottan elpusztítani a szőrtüszőkben a szőrszálak színéért felelős pigment tartalmú sejteket.)

A szokásos IPL- és lézertechnikákkal szemben az SHR jóval alacsonyabb energiával dolgozik, azonban több egymást követő, másodpercenként akár 3-10 impulzussal.
Köszönhetően a teljesen új SHR (Super Hair Removal) technológiának, az eljárás a hagyományos IPL-hez képest

  • nyáron is alkalmazható;
  • fájdalommentes: sokkal kevesebb kellemetlen érzéssel jár a kezelés, különösen az intim régióban;
  • biztonságosabb, mert a bőrt még jobban kíméli;
  • hatásosabb vékonyabb, gyengébb és világos szőrzetre;
  • lényegesen rövidebb ideig tartanak a kezelések , mert a kezelés menete folyamatos.

A kezelés

Bármely testtáj kezelhető. A néhány alkalmas tartós szőrtelenítő kúra során a kezelt területekről a szőrszálak eltűnnek, a szőrtüszőgyulladások megszűnnek.

Fontos, hogy a kezelni kívánt terület frissen legyen borotválva. Gyantázni, epiláló készüléket használni ezt követően a kezelések időtartama alatt nem szabad, ez a kezelés hatásfokát lényegesen rontja.

Az SHR-rel nem kell megvárni az őszt: nyáron is elvégezhető a kúra. (Bármennyire is kíméletes a hagyományos IPL, nem szabad napra menni a kezelés előtt és után, ami több hónapot jelent. A sokkal kímélőbb, mégis hatékonyabb SHR eljárás teszi lehetővé a tavaszi-nyári alkalmazást is, mert kevésbé veszi igénybe a bőrt.)

A szőrzet élete

A kezelés csak az aktív növekedési szakban levő szőrtüszőkre hat. Az inaktív fázisban levő szőrtüszők miatt van szükség a kezelés ismétlésére 1-2 év múlva.

A szőrszálak erős, mégis rugalmas szerkezetüket az elszarusodott és a keratin nevű fehérjével rostokat képező rétegeiknek köszönhetik.

Minden normál szőr- és hajszál növekedése három, ismétlődő fázisból áll. Anagén fázis: a szőr növekszik; katagén fázis: a szőrtüsző átmeneti állapota, regenerálódik és nyugalmi fázisba kerül, a szőrszál már nem növekszik; telogén fázis: a szőrtüsző inaktív.

A ciklus és az egyes fázisok hossza testtájanként eltér. Minden szőrszál „saját életet él”, ezért egyidőben más-más ciklusban jár, függetlenül az évszakoktól és egymástól. Szőrzetünk tehát folyamatos megújulásban van, bár nagy része állandónak tűnik.

Végleges vagy tartós szőrtelenítés?

A szőrtelenítő eljárások csak az aktív fázisban lévő szőrtüszőkre hatnak. Ne dőljünk be a végleges szőrtelenítés csalfa ígéretének!

Sütiket használunk látogatóink érdeklődésének megismerésére és kényelmük növelésére.