Az egészséges, szép bőrért!

Sokpontos arcfeltöltés

Arcunk néhány pontján különösen jól láthatóvá válnak az öregedés jelei – előbb vagy utóbb. Ennek egyik oka, hogy az egyedi vonásokért felelős, bőr alatti zsírpárnák tömege csökken, amitől a bőr megereszkedik. A kialakuló térfogat-hiányok pótlásának legújabb eljárása a sokpontos arcfeltöltés, melynek vonzereje a természetes, fiatalos arcvonások visszaállításában rejlik.

A bőr öregedési folyamatai az alsó arcfél lógásához, jellegzetes ráncok kialakulásához vezetnek, az egész arc formája pedig felfelé nyitott háromszögből lefelé nyitott háromszög alakúvá változik.

A sokpontos arcfeltöltés lényege, hogy az arc visszanyeri eredeti formáját, karakterét, de közben természetes marad, hiszen csak a hiányt adjuk vissza. A beavatkozás során a hialuronsavas feltöltést azokban a pontokban alkalmazzuk, amelyek kulcs-szerepet játszanak az öregedés látványa, az arcforma megváltozása szempontjából. A módszer kiválóan alkalmas a karikás szem problémájának kezelésére is. 

A kortól, az arc anatómiai viszonyaitól függően 8-10 ponton kell a töltést elvégezni. Mindenkinél egyénre szabott kezelési terv szükséges a lehető legjobb esztétikai eredmény eléréshez.

Maradt kérdése?

Írja meg az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, vagy jelentkezzen be konzultációra, vizsgálatra tapasztalt bőrgyógyász-kozmetológus szakorvosaink valamelyikéhez, így szakszerű és egyénre szabott választ kap kérdéseire!

Sütiket használunk látogatóink érdeklődésének megismerésére és kényelmük növelésére.