Az egészséges, szép bőrért!

Aqualyx injekciós zsírbontó kezelés

Aqualyx injekciós zsírbontó kezelés

Kíméletes és hatékony zsíroldás 

Nagyon sok embernek zavaró problémát jelent egyes testtájain a kialakult zsírpárna. Az ilyen helyi zsírlerakódásokat eddig csak zsírleszívással lehetett eltávolítani, ami komoly műtét. Hosszú gyógyulási idővel és jelentős fájdalommal jár.
Az Aqualyx injekciós zsíroldás ezzel szemben kíméletes, ugyanakkor nagyon hatékony. Jól kezeli a toka, a felkarok, a háti redők, a csípő, a derék, a fenék, a belső és külső comb, lovaglónadrág és a térd helyi zsírpárnáit, illetve a nyak hátsó részén megjelenő lerakódást. Férfiaknál a mell elzsírosodása esetén is hatékonyan használható.

Hogyan hat az Aqualyx?

Az Aqualyx a szervezetben természetesen előforduló zsírbontó enzimet tartalmaz mikro-zselatinos oldatban. Ez – fokozatosan felszabadulva – lebontja a zsírsejtek falát. Így a sejtekben lévő zsírsavak kiáramlanak, a test nyirokrendszere pedig elszállítja a vénás rendszeren keresztül. Végül a májon át kiválasztódnak, vagyis természetes úton ürülnek ki a szervezetből.

Hogyan történik az Aqualyx kezelés?

Az Aqualyx hatóanyagot az orvos injekciók segítségével juttatja be közvetlenül az eltűntetni szándékozott zsírszövetbe. A 20-30 perces kezelés mégsem fáj a hatóanyaghoz kevert kis dózisú fájdalomcsillapítónak (lidocainnak) köszönhetően. Általában kúrában végezzük a kezeléseket, amelyek 21-24 nappal követik egymást. (Ennél gyakrabban nem adható be az injekció.) A legtöbb esetben a változás a 3-4. alkalom után lesz szembeötlő.

Aqualyx kezelés: ilyen volt, ilyen lett

Nem rejt valamilyen veszélyt a kezelés?

Az Aqualyx kifejlesztése mögött 4 évnyi kutatás és tapasztalat áll – szakértő kezek eddig több mint kétmillió ampullányit injekcióztak be páciensekbe, gyakorlatilag mellékhatások nélkül! A szervezet túlterhelését elkerülendő, – a kezelések gyakorisága mellett – maximált a befecskendezhető anyag mennyisége is.

A kezelt terület átmenetileg (néhány napig) érzékeny lehet, esetleg kipirosodás, csomósodás tapasztalható, de ezek a tünetek is pár nap alatt elmúlnak.

A kezelési kúrát orvosi konzultáció előzi meg. Ennek során a kozmetológus szakorvos felméri, hogy megfelelő-e páciensünk számára a kezelés, és megismerteti vele az eljárást is, így tudatosan dönthet a kúra megkezdéséről.

Árlista: Aqualyx kezelés

Maradt kérdése?

Írja meg az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, vagy jelentkezzen be konzultációra, vizsgálatra tapasztalt bőrgyógyász-kozmetológus szakorvosaink valamelyikéhez, így szakszerű és egyénre szabott választ kap kérdéseire!

Sütiket használunk látogatóink érdeklődésének megismerésére és kényelmük növelésére.